Så har en månad gått, en sommarmånad som jag, och kanske många med mig, tillbringade på resande fot. Det är på sommaren och under ledigheten som det är möjligt att ladda batterierna inför ett kommande år. Ett år som är fyllt av jobb eller studier. Men det är också under ledighet som det är möjligt att göra sånt som man annars inte har möjlighet till. För min del blev det att resa och jag har under denna resa haft både värme, sol och regn men framförallt har jag fått ett antal idéer som jag vill genomföra och förverkliga.

Jag inser att det är viktigt att inte alltid vara i farten utan att också ta det lugnt och låta idéer och tankar få komma fram, för att sen förverkliga dessa. Snart börjar termin fyra på socionomprogrammet men innan dess så är mitt mål att starta igång några av de idéer som dykt upp i sommar. Jag är nu så långt med min bok att jag letar efter förlag som kan vara intresserade, vilket skulle vara så kul – men annars blir det egen utgivning vilket också är ett alternativ, men jag har inte gett upp än med att finna något. Jag vill också komma igång med coachingen och få nytta av den coachutbildning som jag gått och som jag ser att jag kommer ha nytta av på flera sätt.

I helgen så skickade jag in en debattartikel om mobbning och att den inte tar semester. För mobbning på jobbet finns där även om man är ledig, även om det är lite lugnare i magen just under semesterveckorna. Men när det är dags att gå tillbaka igen, då kommer klumpen i magen och växer sig stark och man känner sig både svag och orkeslös. Men förhoppningsvis så har du haft en riktigt bra och vilsam semester och fått laddat dina batterier så att du orkar ta tag i och nå dina drömmar.